خرید زعفران ارگانیک موضوعی است که بیشتر برای مشتریان خارجی و اروپایی مطرح است. اما زعفران ارگانیک چست؟ در واقع تولید زعفران ارگانیک، شیوه ای از کشاورزی است که طی آن در هیچ یک از مراحل کاشت تا برداشت، جمع آوری و بسته بندی ای محصول از کود شیمیایی استفاده نمی شود و زعفران بدون دخالت یا بدون مصرف آفت کشها، کودهای شیمیایی و ترکیبات اصلاح شده ژنتیکی تولید شده باشد . به همین دلیل محصولات ارگانیک در جهان جایگاه خاص خودش را دارد و ارزش مواد غذایی محصول کشت ارگانیک بالا تر از بقیه محصولات است.
تولید زعفران ارگانیک
با توجه به اینکه ارائه زعفران ارگانیک مطابق با استانداردهای بین المللی یک ضرورت است و با وجود اینکه بازار جهانی بشدت خواهان زعفران کاملا ارگانیک است، شرکت زعفران الماس زعفران جهان تلاش می کند زعفرانی ارگانیک مطابق با استانداردهای اروپا تولید نمایند. از طرفی تولید محصول ارگانیک زعفران نیازمند انجام تمام مراحل کاشت، داشت، برداشت و فرآوری و بسته بندی مطابق با استانداردهای تعیین شده است و نیاز است در تمامی مراحل مورد نظر دقت شود تا طبق استانداردهای بین المللی عملیات تولید ، فراوری و بسته بندی انجام گیرد.
کشت و تولید زعفران ارگانیک
اصلاح الگوی کشت و تولید زعفران ارگانیک از جمله دغدغه های مهم شرکت الماس زعفران جهان بوده است. به همین دلیل پروژه تولید زعفران ارگانیک را با استفاده از کادر متخصص در این حوزه آغاز کردیم. پس از مطالعه و بررسی روشهای مناسب کشت و آبیاری به یک الگوی مناسب کشت در زمینه تولید زعفران دست یافت که با اجرای آن توانست نتایج بسیار خوبی را در این زمینه بدست آورد. امید است در سایه تلاش و همت تمامی کشاورزان و تولیدکنندگان، جهت تولید زعفران ارگانیک و معرفی آن به بازارهای جهانی همواره پیروز پیشگام باشیم.
زعفران سرگل
زعفران ارگانیک سرگل شامل کلاله های خالص و بدون خامه زعفران است. از ۱۱۵-۱۱۰ کیلوگرم گل زعفران، حدود ۱ کیلوگرم زعفران سرگل بدست می آید. این نوع زعفران در گروه اول استاندارد ایزو۳۶۳۲ قرار گرفته و کیفیت آن بالا است. این زعفران در اسپانیا با نام Cope saffron شناخته می شود.
زعفران سرگل شرکت الماس زعفران جهان در ۲ گروه طبقه بندی می شود:
- زعفران سرگل درجه یک Grade GS1: این نوع شامل کلاله های سالم زعفران بدون ذرات شکسته است و بالاترین کیفیت را دارد.
- زعفران سرگل درجه دو Grade GS2 : در این نوع همراه با کلاله های سالم، بخشی از کلاله های شکسته شده زعفران نیز وجود دارد.
زعفران نگین
زعفران نگین ارگانیک بهترین کیفیت را دارد و میزان خامه متصل به کلاله در آن بسیار کم است. این زعفران در ابتدای فصل برداشت، تولید می شود و به لحاظ کیفیت بالایی که دارد قیمت آن از سایر انواع زعفران بالاتر است. این نوع زعفران اگر چه بالاترین قیمت را در بین گرید های Grades زعفران دارد اما کیفیت ویژه آن این افزایش قیمت را توجیه می کند.
این نوع زعفران پس از سورت متناسب با درخواست مشتری وزن شده و سپس در ظروف فلزی خاتم بزرگ بسته بندی می شود. در مورد سفارشات صادراتی معمولا ظروف خاتم، داخل یک کارتن بزرگ چند لا (جهت حفاظت بهتر محصول و ممانعت از رسیدن آسیب های احتمالی از قبیل شکستگی کلاله های زعفران) قرار می گیرد. تمامی روند کار تحت کنترل بازرسین واحد کنترل کیفیت شرکت الماس زعفران جهان انجام می باشد.
زعفران پوشال
زعفران پوشال ارگانیک شامل کلاله های قرمز رنگ زعفران همراه با بخشی از خامه ( ۳ تا ۵ میلیمتر ) است. زعفران پوشال در ابتدای فصل برداشت تولید می شود. با توجه به اینکه بخشی از خامه همراه با کلاله های زعفران وجود دارد، بقایای گل در این نوع بالاتر است و حدود ۱۰-۵% وزنی است. نام اسپانیایی این گروه مانچا است. بطور متوسط از ۱۰۱ کیلوگرم گل زعفران حدود ۱ کیلو زعفران پوشال بدست می آید. جهت خرید این محصول همین الان با کارشناسان شرکت الماس زعفران جهان در ارتباط شوید.
انواع زعفران پوشال
شرکت الماس زعفران جهان سه نوع زعفران پوشال به شما عزیزان ارائه می دهد:
- پوشال درجه یک (نگین) Grade GP1 : این نوع پوشال، بهترین کیفیت را دارد و میزان خامه متصل به کلاله در آن بسیار کم است.
- پوشال درجه دو Grade GP2 : کلاله های زعفران همراه با بخشی از خامه هستند و کیفیت آن از نگین پایین تر است.
- پوشال درجه۳ Grade GP3 : مقدار خامه در این گروه بیشتر است و بخشی از کلاله ها شکسته هستند.