امروزه باکیفیت ترین و بهترین زعفران ۲ گرمی را می توان در بسته بندی های بهداشتی و شیک به فروشندگان این محصول سفارش داد. در سال های اخیر اغلب سفارش ها برای این محصول به صورت ویژه و استثنایی صورت می گیرد که در سفارش ویژه قیمت محصول مورد نظر با وجود کیفیت عالی به صورت قابل توجهی کاهش می یابد. امروزه در اکثر مواقع برای ثبت سفارش این محصول از روش اینترنتی و غیر حضوری که بسیار سریع و آسان است، استفاده می شود.
نحوه درست کردن زعفران آب شده
زعفران را می توان از جمله ادویه های بسیار گران قیمت و ارزشمند دانست که به دلیل ارزش خوراکی و دارویی بسیار زیاد، کمیاب بودن و قیمت بسیار گرانی که دارد به آن طلای سرخ نیز گفته می شود. از زعفران در پخت انواع مواد غذایی مانند: خورشت، زرشک پلو و انواع دیگر غذاها به عنوان، طعم دهنده و رنگ دهنده طبیعی و مجاز و همچنین در تهیه انواع نوشیدنی، دسر و کیک و غیره نیز استفاده می شود.
در سال های اخیر برای تهیه یا بهتر است بگوییم دم کردن زعفران راه و روش های بسیار زیادی از طرف افراد متخصص و با تجربه در این حوزه بیان شده که ما قصد داریم در ادامه نحوه درست کردن زعفران آب شده را به شما عزیزان توضیح دهیم. در اولین مرحله برای تولید آن ابتدا باید زعفران های بسیار مرغوب و اصل را جدا کرده و سپس آن را به کمک یخ دم و تهیه کرد.
ابتدا زعفران اصل و طبیعی را به صورت کاملا یکنواخت و یکدست آسیاب و پودر کرده و سپس آن را داخل یک ظرف شیشه ای که چند تکه یخ داخل آن قرار دارد، ریخته و درب آن را به کمک دستمال به صورت کامل بپوشانید با ذوب شدن یخ، زعفران نیز دم بکشد.
شرکت کلی فروشی زعفران پوشال اصل
جای بسی خوشحالی است که در کشور ایران شرکت های بسیار زیادی در حوزه های مختلف به فعالیت مشغول هستند که از فعال ترین و برترین آنها می توان به شرکت کلی فروشی زعفران پوشال اصل اشاره کرد. در این شرکت های فروش انواع مختلفی از ین نوع زعفران های پوشال با قیمتی مناسب و ارزان و کیفیت عالی به خریداران و مشتریان این محصول عرضه می شود.
این شرکت های فروش بیشتر محصولات خود را به دو روش مستقیم و عمده یا کلی عرضه می کنند. در فروش کلی به علت های بسیار زیادی از جمله: فروش تعداد زیادی از این محصول در مدت کم، تمامی هزینه های اضافی به صورت کامل حذف می شود و قیمت ها تا حد قابل توجهی کاهش می یابد.